WordPress database error: [Unknown column 'wp_qee9g7q8l8_adrotate.os_other' in 'where clause']
SELECT
`wp_qee9g7q8l8_adrotate`.`id`,
`title`,
`bannercode`,
`image`,
`tracker`,
`show_everyone`,
`weight`,
`crate`,
`irate`,
`budget`,
`cities`,
`countries`,
`wp_qee9g7q8l8_adrotate_linkmeta`.`group`
FROM
`wp_qee9g7q8l8_adrotate`,
`wp_qee9g7q8l8_adrotate_linkmeta`
WHERE
( `wp_qee9g7q8l8_adrotate_linkmeta`.`group` = 2)
AND `wp_qee9g7q8l8_adrotate_linkmeta`.`user` = 0
AND `wp_qee9g7q8l8_adrotate`.`id` = `wp_qee9g7q8l8_adrotate_linkmeta`.`ad`
AND `wp_qee9g7q8l8_adrotate`.`desktop` = 'Y'
AND `wp_qee9g7q8l8_adrotate`.`os_other` = 'Y'
AND (`wp_qee9g7q8l8_adrotate`.`type` = 'active'
OR `wp_qee9g7q8l8_adrotate`.`type` = '2days'
OR `wp_qee9g7q8l8_adrotate`.`type` = '7days')
GROUP BY `wp_qee9g7q8l8_adrotate`.`id`
ORDER BY `wp_qee9g7q8l8_adrotate`.`id`;
Hva svarer du når du blir konfrontert med noen av dagens vanskeligste kultur- og samfunnsspørsmål?
Subjekt-podkasten Etikk og estetikk inviterer noen av landets klokeste mennesker til å konkludere i brennhete, alvorlige, morsomme og aktuelle saker.
I ukens episode møter vi ansvarlig redaktør i Morgenbladet, Sun Heidi Sæbø, og leder for Unge Sentrum, Simen Bondevik. De to møtes til debatt om miljø på TV, rasisme i «Squid Game» og omstridte samtidig imøtegåelser.
Annonse
Der du hører på podkast
Etikk og estetikk er ute på de fleste plattformer hvor man kan høre på podkaster. Abonner gjerne på kanalen vår på din favorittplattform – for eksempel på Spotify eller podkaster fra Apple.
Har du tilbakemeldinger på podkasten, så vil vi gjerne høre fra deg.
Ukens temaer
· Medlemmer i det svenske Miljöpartiet lanserte nylig et forslag for å få svenske NRK, SVT, til å rapportere mer om klima. De foreslår at den svenske statskanalen innfører et 15 minutters segment under navnet «Klimanytt» underveis i sine daglige nyhetsprogrammer. Burde SVT gjøre som Miljöpartiet sier?
· «Alle» snakker om den sørkoreanske Netflix-serien «Squid Game», som har slått rekord etter rekord i popularitetsmålinger. Nå får serien dessuten skryt for å bryte ned fordommer mot asiatere. Serien viser at asiatere ikke nødvendigvis må spille biroller som renholdsmedarbeidere, og hylles av Antirasistisk senter for å være et utstillingsvindu mot Hollywood for skuespillere. Kan serier som «Squid Game» bidra til antirasisme?
· Redaktøren i det feministiske tidsskriftet Altså, Ida Eliassen-Coker, nekter å følge den presseetiske bibelen, «Vær Varsom-plakaten», på ett punkt. Det handler om såkalt samtidig imøtegåelse, som gir den kritiserte parten rett til å forsvare seg. Men burde selv angivelige voldtektsmenn få lov til å forsvare seg i mediene?
Tidligere episoder
Andre sesong av Etikk og estetikk er hittil ute i tre episoder.
I første episode møter vi Trine Skei Grande og Jonis Josef til prat om dobbelstraff, historien vi ikke liker og det omstridte kunstneroppropet.
I andre episode møter vi Karpe-Chirag og Anette Trettebergstuen til prat om Resett, kanselleringskultur og det offentlige ordskiftet.
I tredje episode møter vi Mathilde Tybring-Gjedde (H) og Sylo Taraku (Agenda) til prat om lønnsfesten i NRK, debattboikott og statsstøttet kunst.
I fjerde episode møter vi Linda Noor i den minoritetspolitiske tenketanken Minotenk og Aksel Fridstrøm fra den borgerlige avisen Minerva. De møtes til debatt om hijab, minoriteter i filmer og avkoloniseringen av samisk kunst.
I femte episode møter vi Kjersti Løken Stavrum og Rauand Ismail (MDG) til prat om «sløseri», «klimavalg» og ekkokamre.
I sjette episode møter vi debattansvarlig i Dagsavisen, Selma Moren, og Høyre-politiker Mahmoud Farahmand til prat om identitetspolitikk, tenketanker og sosialdemokrati.
I syvende episode møter vi samfunnsdebattantene Shurika Hansen og Sturla Haugsgjerd. De to møtes til debatt om HRS, menn og veganisme.
I åttende episode møter vi samfunnsdebattantene Agnes Moxnes og Mani Hussaini til debatt om Muhammed-karikaturer, konseptuelle kunstverk og humor-beklagelser.
Sesong 1
Første sesong av Etikk og estetikk er ute i ti episoder.
I første episode møter vi Kadra Yusuf og Frank Rossavik, som svarte på spørsmål om rasistiske lakrisbiter, studentopprop på Kunsthøgskolen i Oslo, en «transfobisk» Rowling-tweet og en redaktørs angivelige «sensur» av sin egne anmelder.
I andre episode møter vi Inger Merete Hobbelstad og Thomas Talawa Prestø til diskusjon om identitetspolitikk, ytringsfrihet og «tesen» om at «menn er blitt taperne i samfunnet».
I tredje episode møter vi Maria Amelie og Aksel Braanen Sterri til diskusjon om borgerlønn, ruspolitikk og rasisme.
I fjerde episode møter vi Nazneen Khan-Østrem og Lasse Josephsen til diskusjon om demonstrasjoner, metoo, Trond Giske og kulturjournalistikk.
I femte episode møter vi Kristin Clemet og Magdi Ytreeide Abdelmaguid til diskusjon om koranbrenning, Tiktok og utdanning.
I sjette episode møter vi Iselin Shumba og Nils August Andresen til diskusjon om «Mulan», pengegaver og elsparkesykler.
I syvende episode møter vi Shabana Rehman og Mode Steinkjer til diskusjon om venstrevridde humorprogrammer, mangfoldskriterier og «fuck politiet».
I åttende episode møter vi Eivor Evenrud og Stein Olav Henrichsen til diskusjon om en «rasistisk» benk, Nasjonalmuseets åpningsutstilling og «Ways of Seeing».
I niende episode møter vi Kamzy Gunaratnam og Arne Borge til diskusjon om journalistikk, samtykkelov og millionbøter til norske forlagshus.
I tiende episode møter vi Erik Stephansen og Julie Indstad Hole til diskusjon om rasistiske demonstrasjoner, kvotering i kunsten og avkolonisering av museene.